Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, September 3, 2013

Ikhtiar Hamil

CoQHealth Plus
CoQHealth Plus
Nak tahu satu rahsia....sssyyyhhhhh......jangan bising2 tau. Tahu tak CoQHealth Plus ini sangat berkesan untuk meningkatkan kesuburan....???? Ha...baru tahu kan...inilah yang saya nak kongsikan hari ni dengan semua. 

Memang kita tahu banyak sangat manfaat lain yang boleh dapat dalam sebotol ni. Tapi hari ni saya nak celoteh bab kesuburan je. Ramai di kalangan sahabat2 saya sendiri yang masih berusaha untuk mendapatkan zuriat. Tapi Allah itu MAHA Mengetahui kan...tapi tidak salah kiranya kita berusaha & berikhtiar sedikit. Insyaallah....berkat doa Allah akan makbulkan suatu hari nanti....!!!!
Sedih bila dengar ada dikalangan sahabat2 yang bercerita, ada yang sudah 4-5 tahun berkahwin tapi masih belum ada anak. Jadi di sini saya cuba nak membantu & nak cadangkan supaya semua pasangan yang belum dikurniakan anak tu mencuba CoQHealth Plus ni. Insyaallah dengan keizinannya mana nak tahu kan? 
Sebelum tu saya nak kongsi sikit rahsia yang saya sebut tadi. Jom kita intai sama2....
>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< 


Rahsia COQ10? Ianya memang boleh dihasilkan oleh badan tetapi akan mula berkurangan apabila usia semakin meningkat. Atau juga boleh berkurang dengan pengambilan ubat-ubatan spt ubat darah tinggi.
kesuburan


KHASIAT COQ10 UTK KESUBURAN WANITA:
meningkatkan kesihatan telur dan KUALITI TELUR terutama pada wanita berusia.

KHASIAT COQ10 UNTUK KESUBURAN LELAKI:
Meningkatkan sperm count dan motility sperm. Ini bermakna ia boleh membantu mendapatkan sperma yang sihat untuk memastikan kesuburan di tahap maksimum.Masih kabur lagi? Apa kaitan CoQ10 dengan kesuburan? Memandangkan CoQ10 asalnya boleh dihasilkan oleh badan, tetapi akan berkurang bila usia semakin meningkat. CoQ10 ini boleh memberi tenaga kepada sel. Dan ia boleh dijumpai dalam organ-organ yang perlu bekerja keras seperti jantung, hati, buah pinggang dan pankreas, Proses pengeluaran telur, ovulasi dan perkembangan embrio memerlukan banyak tenaga. Jika tenaga ini tidak mencukupi maka ia mengganggu proses kesuburan itu sendiri."This theory is supported by positive findings in Canadian research conducted in 2009 that showed test group subjects given CoQ10 supplementation produced more and better quality eggs, recorded higher pregnancy rates and gave birth to larger offspring than those who did not receive CoQ10."

Banyak manfaat kan CoQ10 uantuk kesuburan. Maka tidak syak lagi, ianya pilihan yang tepat untuk anda mencuba:) 


credit : healthy life healthy world 

Anda juga boleh lawati Facebook saya:
http://www.facebook.com/asma.ailee
http://www.facebook.com/Amaryllishoppe
Blog: http://asmarrlurv.blogspot.com/

untuk sebarang pertanyaan sila
pm/sms/wassap 017-4746975
COD area Alor Setar

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...