Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, August 19, 2014

HILANGKAN KUTU KEPALA ANAK ANDA DENGAN BASIC H

kutu kepala

Kutu kepala adalah sejenis parasit penghisap darah yang biasanya hidup dibahagian kepala. Kutu betina mampu bertelur sebanyak 6 biji sehari dan telur-telur ini biasanya melekat dengan kuat pada rambut. Telur ini biasanya akan menetas selepas lebih kurang 8 hari. Kutu kepala mampu merebak dengan cepat melalui sentuhan terus antara rambut yang mempunyai masalah. Ia juga mampu melompat ke kepala melalui berus, sikat, topi, tuala dan bantal. 


TANDA-TANDA ANAK ANDA DIJANGKITI KUTU KEPALA

1. Gatal yang kuat dipermukaan kepala yang disebabkan oleh bahan yang terdapat dalam air liur kutu.
2. Tanda-tanda merah pada permukaan kepala, leher dan belakang telinga. 
3. Terdapatnya telur-telur kutu yang kecil, bersinar dan berwarna putih. Kelihatan seperti kelemumur tetapi sukar untuk dikeluarkan.


NAK TAHU CARA PALING MUDAH, BERKESAN DAN PALING SELAMAT UNTUK HILANGKAN KUTU KEPALA ANAK ANDA?

Asma ada satu petua yang semulajadi dan selamat untuk basmi kutu-kutu anak anda tu. No chemical 100% natural & safe tau. Inilah dia BASIC H from SHAKLEE....

Caranya senang je. Basahkan rambut anak anda titikkan basic H di tapak tangan dan usapkan di rambut anak anda. Buat macam belai-belai rambut tu. jangan kasar-kasar nanti sakit terus anak-anak tak mau. Budak-budak ni bukannya suka kita tarik-tarik rambut tu lagipun sakit kan. So, memang susah kalau nak cari kutu kepala nak pulak nak tarik-tarik telur kutu tu. memang nangis nanti. So, gunalah cara ini yang ternyata lebih fleksible. eceh.....hehe...
Macam mana nak order?


INI ADALAH TESTIMONI DARI SAHABAT SHAKLEE SAYA:-


kutu kepala

CUBALAH.....!!!!Nak jana pendapatan tambahan? Nak bonus tiap2 bulan? Jom join Shaklee...Untuk Sebarang Order/Pertanyaan:
pm/sms/whatsapp : 017-4746975 (asma)
Page : https://www.facebook.com/Amaryllishoppe
 
              https://www.facebook.com/asma.ailee
Blog : http://asmarrlurv.blogspot.com/

COD AREA ALOR SETAR & JITRA (Jimat Pos...yeay...!!!)No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...