Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, July 3, 2013

GET CLEAN WATER PITCHER ~ A FRESH TAKE ON HEALTHIER WATER


Salam semua entry kali ni cerita pasal Get Clean WaterPicher ~ Selamat, Mesra Alam, Handal

Apa Yang Ada Dalam Air Anda?

Bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan anda sebenarnya boleh hadir dalam air minuman keluarga. Logam berat, pencemaran industri, racun perosak merupakan bahan cemar berbahaya yang boleh memasuki bekalan air kita dan mempunyai potensi untuk mewujudkan cabaran kesihatan jangka panjang. Menurut agensi perlindungan Amerika Syarikat, air yang kita minum mengandungi sehingga 20% plumbum. Laporan EPA menunjukkan bahawa sekurang2nya 13% daripada sistem rawatan air negara telah melanggar akta minum yang selamat dalam setiap lima tahun yang lalu.


Get Clean Water Pitcher

Get Clean Water Pitcher adalah revolusioner baru - penapisan sistem water-filtration pitcher disahkan oleh persatuan kualiti air (WQA) untuk mengurangkan sehingga 99% lead, serta berpuluh2 bahan pencemar lain yang boleh hadir dalam air anda dan mungkin berbahaya kepada kesihatan anda. Multipatented Get Clean Water menggunakan blok pepejal karbon untuk menapis dan membersihkan air anda. Setiap penapis air bersih mengendalikan 80 gelen air, dua kali ganda sebagai BRITA dan setiap penapis dibuat dari tempurung kelapa yang mampan karbon yang menggunakan proses zeroemission. Tambahan pula, ia adalah water-filtration pitcher yang pertama dengan sistem penapis karbon-blok yang boleh diisi semula,
jadi kurang sisa akan ke tapak pelupusan.


Perbezaan Shaklee


Selamat

"Menyingkirkan kandungan plumbum" dan banyak bendasing lain.
 Get Clean Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkansung dalam air. ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.


Mesra Alam 

Memelihara alam sekitar.

Get Clean Water ini menggunakan sistem penuras jag air dengan blok-blok isian semula yang pertama, dimana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Tambahan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.


Handal

Lebih banyak air bersih pada setiap masa
Get Clean Water menghasilkan 303 liter air daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain  dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.


Pilihan Bijak

Menjimatkan kos
Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya beberapa sen sahaja, Get Clean Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya anda perlu menukar penuras tersebut.PENYULING AIR
GET CLEAN WATER STARTER PACK WITH WATER REFILL 3-PACK

GET CLEAN WATER STARTER PACK WITH WATER REFILL 3-PACK
HARGA PASARAN RM460.00
NAK HARGA LAIN DARI YANG LAIN...???
MEH BUAT AYAT POWER & SENT KPD SAYA...HIHI.


 Nak jana pendapatan tambahan? Nak bonus tiap2 bulan? Jom join Shaklee...Untuk Sebarang Order/Pertanyaan:
pm/sms/whatsapp : 017-4746975 (asma)
Page : https://www.facebook.com/Amaryllishoppe
 
https://www.facebook.com/asma.ailee
Blog : http://asmarrlurv.blogspot.com/COD AREA ALOR SETAR & JITRA (Jimat Pos...yeay...!!!)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...