Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, April 3, 2013

PROMOTION BULAN APRIL EKSKLUSIF DARI SHAKLEE...BUY 6 FREE 1

Katakan Tidak pada PAIN KILLER & ANTIBIOTIK jom tukar kpd NUTRIFERON

Adakah anda dan anak anda sering demam? Mudah diserang selesema? Ubat Selesema memang murah dan mudah dibeli...tetapi adakah ianya betul2 menyembuhkan sakit atau hanya menahan diri dari sakit? Jom bertukar kepada Nutriferon...kerana ianya berkesan, selamatdan yang paling penting bebas dari sebarang dadah.

                                                      Dicipta Oleh Individu Yang Menemui Interferon
Ahli imunologi yang terkenal di dunia, Dr. Yasuhiko Kojima merupakan individu pertama yang menemui interferon pada tahun 1954 semasa beliau menjalankan penyelidikan di Universiti Tokyo. Setelah menjalankan penyelidikan selama 40 tahun dengan menguji ratusan sebatian semulajadi, beliau telah menghasilkan satu campuran unik daripada empat ekstrak tumbuhan yang menggalakkan pembentukan interferon secara semulajadi di dalam badan.

Meningkatkan paras interferon secara semulajadi
Para saintis dan komuniti perubatan telah mengenalpasti interferon sebagai sesuatu yang amat penting bagi fungsi imun yang sihat. NutriFeron merupakan satu-satunya pemakanan tambahan di U.S. yang dicipta oleh penemu interferon yang boleh menambahkan penghasilan interferon di dalam badan secara semulajadi.

Terbukti daripada Empat Kajian Klinikal Pada Manusia
Campuran fitonutrien yang berkesan dan selamat ini memberi sokongan imun tepat pada peringkat sel. Kajian menunjukkan khasiat kesihatan yang luar biasa dan perlindungan imun yang diperolehi daripada campuran khas empat ekstrak tumbuhan di dalam NutriFeron.

Rumusan Berpaten Yang Eksklusif
NutriFeron tidak dapat dijumpai di mana-mana kedai. Ia hanya boleh didapati melalui Shaklee. Rumusan berpaten NutriFeron yang unik adalah eksklusif kepada Shaklee. Sebagai suatu suplemen yang hebat dan efektif, ia telah melepasi satu set ujian-ujian saintifik yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan dan prestasi.

Menurut kajian terbaru, NutriFeron telah berjaya membuktikan kesan positif terhadap serangan sel-sel semulajadi (NK) – menyokong lebih banyak perkembangan untuk sistem sains imunisasi ini.                                 


                              


 Siapakah yang memerlukan NUTRIFERON?


                                          

1) Individu yang ingin kukuhkan sist. imunisasi
2) Individu yang mempunyai masalah imunisasi
3) Individu yang apabila sakit (demam, flu) akan berpanjangan over than a weeks                                  
4) Ibu menyusu , namun mendapati anaknya masih kerap demam & demam berpanjangan.
5) Individu yang mendapati pengambilan vit.c tetapi tidak memberi kesan kepda penyakit yang dihadapi.                               

 Cara pengambilan :

Satu minggu sekali sahaja untuk mereka yang sihat, ATAU,
Satu paket sehari (atau, jika perlu),di minum bersama air. Sila minum secepat mungkin selepas dibuka kerana ianya mudah menyerap kelembapan.

Anda juga boleh lawati Facebook saya:

atau
pm/sms/wassap 017-4746975 (asma)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...